Elk van deze zonnepanelen heeft zijn eigen specifieke efficiency. Het aantal watt uren dat uw panel kan omzetten in elektriciteit zal variëren met de grootte van het paneel.

Je kunt erachter komen hoeveel watt uur uw zonnepanelen kunnen produceren door het meten van de hoeveelheid zonlicht je krijgt in uw huis zal zijn. Met de zon zijn wat het nu is, en met iedereen die dit nodig hebben, moet dit een goede start in het bepalen van uw watt uur voor het komende jaar.

Er zijn twee verschillende materialen voor de bouw van zonnepanelen. U kunt gebruik maken van glas of plastic. De grotere panelen speciaal worden ontworpen om een ​​grote hoeveelheid licht binnen te laten. De kleinere panelen zijn ontworpen om te werken met slechts een kleine hoeveelheid zonlicht is toegestaan ​​door het glas.

Zonnepanelen zijn er in verschillende soorten en maten. U kunt een paneel dat is ongeveer de grootte van een reling te krijgen. Als je een die lijkt meer op een outdoor licht wilt, dan kunt u een panel, dat is ongeveer de grootte van een prikbord te krijgen.

U kunt de installatie hulp voor uw zonnepanelen van een zonne-installatie professional vinden. Dit gaat u ideeën over hoe je het meeste uit uw panelen te geven. Zij zullen ook in staat zijn om u informatie te geven over de delen van het paneel u nodig hebt om te kopen om de bouw van uw eigen zonnepaneel te voltooien.

.