Dit geldt ook voor het modelleren, evenals de scheepvaart en het hanteren van industrie├źn.

Interieur oppervlakken Een keramisch materiaal kan worden gebruikt om tegels, specie, en marmer te maken. Dit is omdat het gemakkelijk is om mee te werken, en is zeer veelzijdig.

Glas in lood meeste glas in lood werk wordt gedaan met een keramisch materiaal. Veel kerken en hotels die glas werk hebben gekleurd gebruiken dit materiaal voor hun ramen. Dit komt omdat ze zijn duurzaam en licht van gewicht.

Het wordt vaak gebruikt in de productie van glasvezelkabel. Het wordt ook gebruikt in andere gebieden, zoals ferro- en non-ferro legeringen.

De veelzijdigheid van dit materiaal maakt het een zeer veelzijdig bouwmateriaal. Het is ook erg sterk en duurzaam. Het is ook beschikbaar in vele verschillende kleuren en stijlen.

Het wordt vaak gebruikt bij de productie van vele verschillende producten, met inbegrip van papier en droge kruiden en kookgerei. Het wordt ook gebruikt in vele bouw en het modelleren projecten.

Bouw specificaties Er zijn een paar verschillende dingen die kunnen worden gedaan met een keramisch materiaal. De meest voorkomende is het bekleden met een ander materiaal te bedekken, of om het te versieren.

.