Zonnepanelen

Hoe Zonnepanelen Werken?

De meeste mensen vragen: "Hoe zonnepanelen werken?" Zelfs als je zijn aandacht te besteden aan het nieuws en lees over zonne-energie, je je misschien af ​​hoe werkt zonne-energie werken. Er zijn twee belangrijke types van zonne-energie die kan worden gebruikt voor thuis of op kantoor, thermische zonne-energie en fotovoltaïsche zonne-energie.

Thermische zonne-energie panelen zijn speciaal ontworpen om de zonnestralen omzetten in elektriciteit. Ze worden op daken geplaatst om zonlicht te verzamelen en omzetten in energie. In feite zijn ze de meest voorkomende vorm van zonnepanelen die vandaag zijn geïnstalleerd. Dit is omdat ze maximum, zonne-energie kan verzamelen op elk moment van de dag. Het nadeel is dat de panelen nemen meer ruimte en zijn duurder om te installeren.

Vanwege de efficiëntie van thermische zonne-panelen, worden ze gebruikt om water en lucht te verwarmen en zorgen voor warm water. Thermische zonnepanelen worden ook gebruikt om de fans en een aantal huishoudelijke apparaten te koelen.

Fotovoltaïsche panelen worden gebruikt in combinatie met thermische zonnepanelen om een ​​compleet elektriciteitsopwekking systeem te creëren. Echter, deze panelen hebben beperkte mogelijkheden om meer elektriciteit te produceren dan wat nodig is. Wanneer de zonnepanelen worden gecombineerd met fotovoltaïsche panelen, kan het systeem meer elektriciteit dan nodig te produceren.

Deze zonnepanelen hebben beperkingen zoals andere conventionele systemen.