Industriële Bouw - Inpappen Kalk Gips Voordelen

Inpappen kalkpleister is een uitstekend product voor de bouw en andere industriële installaties, magazijnen en andere plaatsen die hoge sterkte vereisen, krasvast en waterdicht afgewerkt. Dit product is speciaal ontworpen om zowel effect en vocht te weerstaan. De Inpappen kalkpleister wordt gemaakt van Vectran, dat een materiaal bij de vervaardiging van bouwkundige onderdelen en oppervlakken van bouwconstructies.

Inpappen Kalkpleister

De Inpappen kalkpleister wordt normaal gebruikt om producten wanden, plafonds, vloeren en andere oppervlakken van gebouwen. Bovendien kan dit product worden gebruikt voor andere soorten van de bouw van faciliteiten zoals residentiële gebouwen, winkelen complexen, kantoorgebouwen, ziekenhuizen, restaurants, luchthavens, kerken, openbare parken, overheidsgebouwen, etc. De Inpappen kalkpleister kan worden gebruikt op vele soorten van materialen. Het is echter normaal gebruikt op elk type betonoppervlak.

De Inpappen kalkpleister is een flexibel en een ondoordringbare kalkpleister. Het kan gebruikt worden op vele ondergronden zoals beton, vinyl, steen, metaal, steen, gips, cement blok, tegel, mortel, enz. Er zijn bepaalde taken die het gebruik van Inpappen kalkpleister vereisen, zoals-wandbekleding, dak- behandelen, plafond-bedekking, vloerbedekking, werkbladen, garage vloeren, drainagesystemen, vloeren, wanden, vloeren, plafonds, vloeren, werkbladen, grout, tegels, werkbladen, etc. deze oppervlakken worden aangebracht met de juiste hoeveelheid van deze toepassing.

Om Inpappen kalkpleister maken kalkslurrie wordt gemengd met water en cement, waarbij een vaste massa te vormen. Het mengsel wordt zo deze massa totdat het droogt. Het kan zo worden gebruikt zodra het droge materiaal wordt afgekoeld. De applicator kan een kalk tang of borstel genoemd.

De toepassing van de Inpappen kalkpleister heeft speciale overwegingen. De uithardingstijd is een cruciale factor. Er zijn bepaalde soorten oppervlakken die een kortere uithardingstijd nodig.