We gebruikten om te denken dat fluorescerende lampen veel licht zou leiden, maar dat was niet het geval. De efficiëntie van deze lage wattage lampjes betekent dat ze verminderen uw elektrische factuur terwijl het verstrekken van een behoorlijke hoeveelheid licht voor uw behoeften.

Een van de meest over het hoofd gezien technologieën voor uw toekomstige bouwprojecten is een koolstofneutrale optie. Veel aannemers en bouwers beginnen te begrijpen dat iedereen langzaam opwarmen aan het concept van duurzaamheid, dus het is steeds vaker te zien energiezuinig bouwen methoden die worden gebruikt als onderdeel van uw bouwplan. Door het aannemen van deze methode, zal u helpen om de negatieve effecten van broeikasgassen gecompenseerd door de bouw van een lage wattage alternatief.

Er zijn ook een aantal methoden voor afvalwarmte gebruiken zoals heet water centrale verwarming, convectie en straling technologieën. Deze nieuwe strategieën voor het gebouw vergen veel van de initiële investering, maar hebben bewezen zeer te kosteneffectief. Terwijl in de meeste gevallen, het installeren van een passieve zonne-installatie zal nog steeds laat je met een kleine rekening te betalen, kan een koolstofneutrale optie energiezuinig bouwen uw factuur te verlagen. U kunt de aankoop een energie-efficiënte bouwpakket dat alle materialen die nodig zijn voor deze technologie zal of u kunt een professioneel bedrijf om de technologie te installeren voor u huren.

Sommige van de beste praktijken bij de samenstelling van uw volgende project zijn: vermindering van uw energieverbruik door efficiënte home design, de hoeveelheid energie die je verbruikt door middel van efficiënte apparaten te verminderen, en hebben uw aannemer een schatting van de hoeveelheid energie die je gaat gebruiken. Bovendien, zodra uw nieuwe bouwproject aan de gang is, controleer dan de totale energie-efficiëntie van uw site. Dit kan gedaan worden door een erkende professional die nuttig zijn om de energiekosten van uw huis en hoeveel warmte daadwerkelijk wordt gebruikt door uw apparatuur te bepalen kan zijn.

Een laatste manier om energie-efficiënt bouwen nemen in uw project is om achteraf ingebouwde items te kopen, indien nodig. Het gebruik van dergelijke producten zal u voorzien van de zelfde soort energie-efficiëntie en kostenbesparingen die je zou krijgen van het gebruik van de technologie zelf. Wees niet verlegen in het stellen van uw constructie expert wat er beschikbaar is en hoe het in uw project kunnen worden opgenomen zijn.

.