Bouw over: Isolair Onderdak

Bij het bouwen van een huis is het isoleren van het dak een essentiële stap. Het plaatsen van kwalitatieve hoogstaande dakisolatie zorgt voor extra comfort en grotendeels energieverliezen. Er bestaan ​​talloze isolatietechnieken en producten op de markt om deze taak uit te voeren, maar één van de meest toeristische is het Isolair Onderdak.

Wat is Isolair Onderdak?

Het Isolair Onderdak is een alles-in-één-systeem dat bestaat uit isolatie, luchtdichting en waterdichtheid. Het wordt geplaatst bovenop de dakconstructie en zorgt voor een extra laag isolatie. Dit laag verhoogt de thermische prestaties van het gebouw door het schadelijke van koude bruggen en het minimale van de luchtverplaatsing.

Het Isolair Onderdak is speciaal ontwikkeld om te beantwoorden aan de knooppunten van de bouwindustrie. Het systeem is eenvoudig te installeren en levert een optimaal resultaat op. Het gebruik van dit systeem zorgt voor een snellere werking en een verhoogde efficiëntie. Het Isolair Onderdak dient als basis voor de buitenwerking zoals pannen of leien.

Voordelen van het Isolair Onderdak

Het Isolair Onderdak biedt voordelen in vergelijking met andere isolatiemethoden. Het systeem is ontworpen om te begrijpen onder alle omstandigheden en in alle seizoenen. zichtbare vind je een bondige samenvatting van de belangrijkste voordelen:

1. Hoog isolatievermogen

Het Isolair Onderdak heeft een hoge isolatiewaarde en zorgt voor een goede warmteprestatie. Het was namelijk speciaal ontworpen om alle koude bruggen in het dak te overwinnen. Dit zorgt voor extra comfort in huis, bespaart op energierekeningen en verlaagt de CO2-uitstoot.

2. Luchtdichtheid

Het Isolair Onderdak is volledig luchtdicht, wat zorgt voor een verhoogd isolatie-effect. Ongecontroleerde luchtlekken hebben een negatieve invloed op de thermische prestaties van een gebouw. Het systeem voorkomt luchtlekken en zorgt voor extra energiebesparing.

3. Waterdichtheid

Het Isolair Onderdak is ook volledig waterdicht, wat essentieel is om te voorkomen dat vocht in de dakconstructie binnendringt. Dit zorgt ervoor dat het dak voldoende wordt verlengd. Het Isolair Onderdak is een essentieel element van elk dak en verzekerd van de duurzaamheid.

4. Snelle en gemakkelijke installatie

Het Isolair Onderdak is eenvoudig en snel te installeren. Het maakt gebruik van speciale materiaalcomponenten die compatibel zijn met elk soort dak. Dit betekent dat het dak zelfs in één dag geïsoleerd kan worden, wat tijd en geld beïnvloed.

5. Milieuvriendelijk

Het Isolair Onderdak bestaat uit milieuvriendelijke en duurzame materialen die recycleerbaar zijn en gemakkelijk te verwijderen.

Het Isolair Onderdak biedt dus beslissende voordelen en is een perfecte oplossing voor alle soorten huizen, van particuliere woningen tot industriële gebouwen.

Soorten Isolair Onderdak

Er bestaat een ras scala aan Isolair Onderdak-materialen verkrijgbaar, afhankelijk van de behoeften van de klant. enkele voorbeelden tonen:

1. Glaswol

Glaswol is een vorm van minerale wol die wordt gemaakt uit silicaat, zand en gerecyclede glaswol. Het is relatief goedkoop en eenvoudig te installeren. Ook biedt het uitstekende isolatiewaarden.

2. PIR-isolatieplaten

PIR-isolatieplaten zijn gevormd uit polyisocyanuraat, een synthetisch hardschuim. Het heeft een hoge isolatiewaarde, is duurzaam en geschikt voor gebieden met een hoge mechanische belasting.

3. EPS-isolatieplaten

EPS-isolatieplaten (EPS staat voor Expended PolyStyreen) zijn gemaakt van polystyreen. Het heeft uitstekende waterbestendigheid en prestatieprestaties. Daarnaast is het licht in gewicht, wat zorgt voor eenvoud van plaatsing.

De keuze van het juiste Isolair Onderdak-materiaal hangt af van de persoonlijke behoeften van de klant en van de eigenschappen van het dak.

Conclusie

Het Isolair Onderdak biedt uitstekende thermische prestaties, is milieuvriendelijk, waterdicht, luchtdicht en geschikt voor alle soorten daken. Het biedt een totaaloplossing voor alle isolatienoden van het dak. Er bestaat een scala aan materialen en je hebt de keuze uit diverse specialisten om het Isolair Onderdak te laten installeren volgens jouw behoeften. Laat je dak niet ongeïsoleerd en kies voor het Isolair Onderdak voor een hoger comfort en een lagere energierekening!