Andere hoogleraren kunnen meer geïnteresseerd in het milieubeleid of de geschiedenis van de milieu-studies.

Environmental Studies biedt ook algemene opleidingen, die vaak door de cursussen worden aangeboden. Deze cursussen niet specifiek betrekking hebben op een bepaald gebied van de studie. Zij omvatten onderwerpen zoals literatuur, maatschappijleer, geschiedenis, wiskunde, wetenschap, en zelfs sociale studies.

Er zijn verschillende instellingen die verschillende cursussen. De gemiddelde student kan scripties beschikbaar vinden op de volgende universiteiten:

Met het oog op afgestudeerd met een diploma in Environmental Studies, moet u één van de volgende graden te verdienen: een bachelordiploma in een gerelateerd veld, een associate's degree, een master's degree of een doctoraat. Na het behalen van het diploma, zult u gekwalificeerd om de staat examen te worden in licentie gegeven als een milieu-wetenschapper te zijn.

Als u geïnteresseerd bent in het bestuderen van Environmental Studies en willen weten welke programma's er zijn, hier is een lijst van de scholen die dit gebied. Deze scholen zijn gevestigd in Californië, Arizona, New Mexico en Washington. Elke school heeft zijn eigen set van eisen, en je moet de school u geïnteresseerd bent in over hen te vragen.

Mensen die meer willen weten over geografie te leren kan studeren aan ofwel de University of Southern California en de Universiteit van Illinois in Urbana-Champaign. Voor degenen die willen gaan naar school voor de wetenschappen, universiteiten zoals Harvard, Princeton en de Universiteit van Californië in Berkeley hebben grote keuzes. Voor studenten die alleen maar willen naar de aarde te bestuderen, de Universiteit van Arizona is een goede keuze.

De Environmental Studies varieert van de ene instelling naar de andere. Het is belangrijk om te zoeken rond om de beste programma te vinden, afhankelijk van de plaats waar u woont en van uw carrière doelen.

.