Een ander type venster vervangend onderdeel heet Air-Ventric Filters en effectieve koellichaam. Zij werken door het vangen van de overtollige warmte die door een venster vloeien nadat het scherm is verwijderd. Ze eigenlijk val meer warmte dan laten ze in, en dit helpt om de binnenkant van het raam koeler te houden. Air-Ventric Filters wordt vaak gebruikt in fabrieken, waar ze het gemakkelijker maken om goede isolatie te handhaven.

Er zijn ook een aantal zeer effectieve manieren om de energie van de ramen te gebruiken om het energieverbruik te verlagen. Deze omvatten alle openingen aan de binnenzijde van het kozijn niet blokkeert en vervangen slecht geïsoleerde ramen nieuwe energie efficiënte ramen. Een andere optie is om oude ramen te vervangen door nieuwe dikke ramen die open plat op een schone kijken naar de buitenkant van het gebouw te bieden.

Wat betreft de verbetering van de energie-efficiëntie zijn er vele keuzes beschikbaar. Een ding dat je kunt doen is het verbeteren van de verlichting in het huis, en een andere optie is om een ​​stuk van de apparatuur die automatisch dimt het licht wanneer het lage verlichting buiten detecteert vinden. U kunt ook gebruik maken van lage intensiteit bollen op klokken en lampen op de behoefte aan direct zonlicht te verminderen.

Wanneer u besluit om venster vervanging van een deel van uw huis of kantoor project te maken, moet je wat tijd nemen om te overwegen wat u precies wilt de ramen te volbrengen. Wilt u de ramen naar de externe energie te verhogen van uw huis of kantoor?

Wilt u energie te besparen door zich te ontdoen van de tocht die stromen vanuit de ruimte waar het venster zich bevindt? Wilt u het interieur van uw huis of kantoor te koelen door het verlagen van de hoeveelheid warmte die verloren gaat door de ramen? Of misschien wilt u de ramen helder en merkbaar, zodat je meer kans om kennis te zijn wanneer een familielid komt in de kamer en willen kunnen openen en sluiten van de ramen.

Naast het venster vervanging is dit misschien ook willen overwegen isoleren van het gebouw waar de ramen zijn gelegen ten opzichte van het klimaat in te verbeteren. Dit kan betekenen dat het installeren van extra isolatie aan de binnenkant van het gebouw, of het installeren van een ander gebied van uw huis of kantoor waar de bewoners kunnen genieten van meer daglicht. Blootstelling aan de zon, of het nu kunstmatig of natuurlijk is zeer geschikt voor verwarming en koeling, maar het is even groot voor het houden van ons warm gevoel tijdens koud weer.

.