Wat Is de Naam van een Prullenmand Dump Eigenlijk?

In ons dagelijks leven, in de Verenigde Staten, de vervuiling in onze omgeving is een punt van zorg geworden. Niet alleen hebben we te maken met de schade aan ons land en water, maar ook met de effecten van chemische stoffen en de afvalstoffen die we genereren door middel van chemische processen. Dit geldt evenals voor de bedrijfstak van de agrarische industrie, die het voedsel waarop we vertrouwen voor onze dagelijkse voeding te produceren.

Afvalbehandeling En Afvalverwerking

Er zijn vele manieren om de behandeling en de verwijdering van afvalstoffen, met inbegrip van de verbranding, stortplaatsen, inzameling en recycling. Maar er is een alternatief dat op grote schaal gebruikt vandaag: de vuilnisbelt. Wat betekent deze term?

In de Verenigde Staten, zijn er verschillende soorten van stortplaatsen, met inbegrip van stortplaatsen en vuilnisbelten. Ze hebben verschillende doeleinden, en hun materialen omvatten kunststoffen, elektronica, meubels en nog veel meer. Er zijn verschillende soorten afval, zoals papier, kunststoffen, metalen, glas, textiel vezels, ongevaarlijke stoffen en bouwmaterialen. Als een van deze stoffen niet worden verzameld, zullen ze worden begraven op stortplaatsen of ondergronds.

Het voordeel van een dump is dat de materialen op een dump worden gehouden van het bereik van de mensen. Daarentegen worden stortplaatsen meestal geventileerd en meestal hebben mensen door een metaaldetector te passen bij het te betreden. Met een dump, kan het materiaal worden verwijderd op een milieuvriendelijke manier.

Naast het leveren van een optie veilige verwijdering, dump systemen ook landgebruik en geluidsoverlast te verminderen. Dit komt omdat dump locaties bevinden zich op een locatie die is gemakkelijk bereikbaar met het land en over de weg. Met een vuilnisbelt, kan een persoon om het gebied te krijgen zonder een auto of een groot voertuig, of zelfs een fiets.

Na afvoer naar een vuilnisbelt, wordt het materiaal teruggebracht naar de stortplaats.