Dit hangt af van hoeveel schade er is aangericht. Als de laptop volledig is vernietigd, moet u mogelijk een geheel nieuwe aanschaffen. Sommige reparatiewerkplaatsen geven u een volledige terugbetaling of een vervangende laptop als uw laptop niet volledig functioneel is nadat de reparatie is uitgevoerd.

Als u besluit om een ​​reparatiewerkplaats te gebruiken in plaats van het zelf te doen, zijn er enkele dingen waar u rekening mee moet houden. De belangrijkste is of de plaatselijke winkel garanties geeft. Als de plaatselijke winkel uw laptop niet kan repareren, kan deze u een hoger bedrag in rekening brengen dan een goede reparatiewerkplaats die u 100% garantie geeft.

Als u besluit om naar de reparatiewerkplaats te gaan in plaats van het zelf te doen, moet u foto's van de schade op uw laptop maken, zodat u de plaatselijke winkel kunt vertellen wat de schade is. Als de reparatiewerkplaats je laptop niet kan repareren, laten ze je dit weten en kun je ze vragen of ze je geld kunnen terugbetalen. als dat mogelijk is. Als de plaatselijke winkel u geen restitutie kan geven, kan zij u een andere plaats aanbevelen om de laptop aan te schaffen en zullen zij u helemaal geen kosten meer in rekening brengen voor reparatie.

Als de reparatie niet wordt gedekt door uw garantiekaart, kunt u mogelijk een terugbetaling krijgen van de winkel of fabrikant. als het geen groot probleem is. Vaak kan zelfs een klein probleem dat niet zelf kan worden opgelost, in aanmerking komen voor een terugbetaling. als de winkel denkt dat het gedekt is. door de garantiekaartmaatschappij). Het is echter mogelijk dat u zelf contact moet opnemen met de kaartmaatschappij om te zien of zij de reparaties in uw geval vergoeden. als het gedekt is. als dat niet het geval is, moet u wellicht een andere winkel zoeken.

Hoewel veel winkels een geld-terug-garantie bieden, doen ze dat soms niet. geef een terugbetaling als de reparatiewerkplaats uw laptop slecht heeft uitgevoerd. als dat het geval is, moet u een andere winkel zoeken. een andere winkel. Het is niet ongebruikelijk dat de reparatie wordt gedekt door uw fabrikant.

.