Online Backup Service

Hoe Kies je een Online Back-up Dienst

Een online backup service is een geweldige manier om uw persoonlijke bestanden veilig en beschermd te houden. In dit artikel zullen we kijken naar enkele van de voordelen van het gebruik van een online backup dienst en vergelijken enkele van de belangrijkste verschillen tussen een offline backup service en een online back-up service.

Het grootste verschil tussen een online backup service en een offline backup service is dat de gegevens veilig blijft op uw computer en wordt niet daadwerkelijk op afstand opgeslagen. Wanneer u een online back-up service te gebruiken, betekent dit dat u een back-up van de bestanden naar een online opslagruimte. Deze gegevens bestanden worden meestal verstuurd van de ene server naar een andere server en van daaruit wordt dan gedownload op uw computer.

Terwijl de traditionele backup diensten werken op vrijwel dezelfde manier als hun offline tegenhangers ze vereisen meer technische kennis om gebruik te maken dan de online services. Het proces van het ophalen van de back-up is veel sneller en je hoeft niet te onthouden wanneer de tijd elke maand op te halen de backup daadwerkelijk begint. Er is ook het extra voordeel van de mogelijkheid om de back-ups op te halen op elk gewenst moment met een klik op een knop.

Een online backup service wordt ook geleverd met extra functies zoals 'altijd op basis van beschikbaarheid. De online backup dienst zal altijd voor u beschikbaar zijn, zelfs als u weg bent van uw computer. Dit zal u toelaten om een ​​back-up zodra je thuis komt in plaats van te wachten tot de volgende dag.

Deze voordelen zijn slechts een paar van de redenen waarom zo veel mensen kiezen voor deze diensten te gebruiken elke dag. Als het aankomt op het kiezen van de juiste service voor u, moet je kijken naar alle beschikbare voordelen en beslissen welke van de diensten die bij u past denkt dat uw behoeften best.