Game Review - Fly-Size Scaling Heerschappijen

Wil je leren hoe je de spannende en verslavende nieuwe spel van de Dominion te spelen? Fly Size Scaling Dominions is een heel ander spel uit andere games in het genre. Deze snelle herziening zal u helpen om te zien wat het allemaal om draait.

Vliegmaatschapijen

In tegenstelling tot andere games in de serie, Fly Size Scaling Dominions is eigenlijk een multiplayer game. Je moet werken met andere spelers om een ​​enorm imperium behulp van de items en structuren die je verzamelt in het spel op te bouwen. Spelers zullen gaan door middel van uw land, het verzamelen van uw middelen, en helpen u uw vijanden overwinnen.

Dominion wordt gespeeld vanuit een 3D-kaart, waarin de spelers bewegen op een rooster. In dit spel, kunt u beginnen met iets van een eenvoudige buitenpost gebouw naar een gigantische stad, helemaal tot grote torens en forten. Elk item kost middelen en geld, en om deze middelen en geld, moeten spelers ze kopen van andere spelers.

Een ander zeer belangrijk aspect van dit spel is de bron collectie. Spelers moeten bouwen wegen, bruggen en andere structuren om hun middelen te krijgen van waar ze vandaan komen om hun huis te plaatsen, de zogenaamde hubs. Om het meeste uit het spel te krijgen, is het belangrijk om te weten waar je moet zoeken naar de juiste middelen.

De structuren zelf moeten grondstoffen worden gebouwd, en de grondstoffen kunnen worden verzameld door de spelers op de kaart. Bijvoorbeeld, stenen gebouwen vereisen ijzer te bouwen, dus spelers moeten gaan naar het dichtstbijzijnde ijzer mijnstreek om de benodigde ijzer te verzamelen. Zodra ze hebben het ijzer, moeten ze vervolgens te verkopen aan iemand anders die meer nodig heeft.

Veel gamers die proberen om Dominion spelen kan vinden het moeilijk om erachter te komen hoe alle middelen die ze nodig hebben voor hun huis locaties krijgen. Voor die spelers, Fly Size Scaling Dominions in het spel komt. Hier zijn enkele tips om aan de slag met het spel:

- Dominion is een heel ander spel dan andere games in de serie. Spelers moeten samenwerken met andere spelers om een ​​enorm imperium behulp van de items en structuren die zij verzamelen in het spel op te bouwen. Spelers zullen gaan door middel van uw land, het verzamelen van uw middelen, en helpen u uw vijanden overwinnen.

- Dominion wordt gespeeld vanuit een 3D-kaart, waarin de spelers bewegen op een rooster. In dit spel, kunt u beginnen met iets van een eenvoudige buitenpost gebouw naar een gigantische stad, helemaal tot grote torens en forten. Elk item kost middelen en geld, en om deze middelen te krijgen, moeten spelers ze kopen van andere spelers.

- Dominion wordt gespeeld vanuit een 3D-kaart, waarin de spelers bewegen op een rooster. In dit spel, kunt u beginnen met iets van een eenvoudige buitenpost gebouw naar een gigantische stad, helemaal tot grote torens en forten. Elk item kost middelen en geld, en om deze middelen te krijgen, moeten spelers ze kopen van andere spelers.

- Er zijn geen landmassa in Dominion, dus er zijn geen grenzen bij te houden. Spelers kunnen zich vrij bewegen en bezoek een speler die speelt op hetzelfde moment. Dit is een leuke functie voor een spel waar spelers reizen van plaats tot plaats en van product tot product, en waar spelers kunnen gaan van het zijn in oorlog met een andere speler tot de handel middelen, het ontmoeten van nieuwe vrienden, en het bouwen van rijken over de hele wereld.

- Een andere zeer belangrijke ding over Dominion is dat het een multiplayer game. Om te kunnen spelen met andere spelers, moet u het opzetten van een aparte lijst computer vrienden. Nadat je hebt gekregen een inlognaam en wachtwoord, kunt u zich aanmelden en beginnen te spelen met andere spelers in een virtuele versie van dezelfde wereld als de echte wereld.

Er zijn nog een paar dingen over Fly Flying Dominions dat ik zal moeten schrijven over in een later artikel. Echter, dit artikel geeft u een beknopt overzicht van het spel en de mogelijkheden die het biedt. - Groot-graphics, unieke gameplay, leuke omgeving, online vriend maken, en krachtige multiplayer.