Software Toegangsbeveiliging

Het beschermen van Uw Computer tegen Diefstal en Diefstal van Identiteit

Access Protection is een belangrijk kenmerk in elk bedrijf computer, met twee primaire redenen. Ten eerste, de bescherming tegen diefstal van gegevens van computers en ten tweede, als een beveiligingsfunctie tegen ongeoorloofde toegang tot informatie die is opgeslagen op de harde schijven en geheugenkaarten.

Ook wel aangeduid als Tijdregistratie of Time citeren, Access Protection is een computer beveiligingsfunctie die elke gebruiker login tijd registreert en laat de computer op dezelfde tijd op te nemen elke keer dat een gebruiker zich aanmeldt. Dit is bedoeld om te voorkomen dat onbevoegden het verkrijgen van toegang tot gevoelige gegevens door simpelweg in te loggen op een systeem.

De traditionele manier van het bijhouden van deze is via toetsaanslagen vastleggen. Meestal toetsaanslagen vastleggen geeft slechts beperkte bescherming tegen een systeem, zoals het aantal zoekopdrachten per seconde dat kan worden uitgevoerd en het totale aantal zoekopdrachten uitgevoerd door een enkele gebruiker.

Met bescherming toegang, zijn er manieren van het opslaan van bestanden en wachtwoorden in een formaat dat gemakkelijk kan worden gevonden door geautomatiseerde software. Deze back-up bestanden kunnen ook op externe harde schijven die kunnen worden geopend wanneer dat nodig is door het beschermen van de gegevens worden geplaatst.

Ook bij gebruik van een met een wachtwoord beveiligde harde schijf, het is informatie die voortdurend verandert, dat kan een bedreiging vormen voor veel computergebruikers te worden. Veel websites vereisen het wijzigen van wachtwoorden op een regelmatige basis, in het bijzonder op hun servers.

Met behulp van Access Protection, kunt u uw systeem up and running te krijgen zonder zorgen te maken over het wijzigen van wachtwoorden. Ze doen het voor u, en het is iets dat je trots kunt nemen in de wetenschap dat uw systeem beschermd is en dat het een goede investering.

Het maakt niet uit hoe groot de installatie van de bescherming van software is, kan het niet alle mogelijke bedreigingen voor uw gegevens te stoppen. Terwijl de bescherming van gegevens belangrijk is, is het ook zeer belangrijk om de systemen die het op te slaan, te beschermen, zoals uw database en niet alleen de hardware componenten.

Tsoftware toegangsbeveiliging Zelfs als je de beste hardware en software voor uw systeem moet nog beveiligd tegen aanvallen te zijn. Veel mensen gebruiken software om de gegevens te beschermen op hun harde schijven, maar het is de hardware die de eerste lijn van verdediging tegen identiteitsdiefstal.

Terwijl Access Protection biedt goede bescherming tegen diefstal van gegevens, zal het niet veel doen om onbevoegde logging in een systeem te voorkomen. Er zijn een aantal opties beschikbaar voor de bescherming van die gegevens worden geregistreerd, maar ze zijn duur en je nog steeds zorgen te maken over de informatie die wordt gestolen van je.

Ook software die de gegevens beschermt op uw computer tegen ongeautoriseerde toegang en diefstal doet niets om het systeem crashes en beschadigde bestanden te beschermen. U wilt niet te hebben om uw hele systeem om het te blijven werken, als gevolg van een probleem te vervangen.

Om deze redenen, de meeste gebruikers de voorkeur aan Tijdregistratie en tijd citeren als hun belangrijkste methoden ter bescherming van uw gegevens. Hoewel deze kosten kan toevoegen, is het de moeite waard, want je diefstal kan voorkomen en zorgen voor gemoedsrust voor uw medewerkers.