Wat is een pro-actieve Investeringen?

Dus, heb je gehoord van de term "Proactive Investment", en u denkt over te gaan op een road trip? Nou, in feite u misschien al op een road trip, maar u niet zeker weet hoe je zal betalen. U hebt gehoord over de regering bailout van uw home equity. U hebt gehoord over de persoonlijke verantwoordelijkheid amendement.

Proactief Beleggingsadvies

Heb je je realiseert dat je een plotselinge toename kan maken in uw spaargeld, gewoon door te investeren een deel ervan in obligaties? Denk er eens over - wat je nodig hebt om een ​​beetje geld te verdienen met het oog op een veel van, goed te krijgen?

Is dit iets wat je wilt doen? Misschien bent u geïnteresseerd in de financiële planning en het investeren in aandelen, obligaties, beleggingsfondsen en andere "echte" investeringen. U wilt de psychologie van beleggen, hoe het werkt te begrijpen, en wat je moet doen als je na te denken over het te starten.

Mensen zijn altijd na doelstellingen op korte termijn en de oppervlakkige wijze waarop zij willen analyseren de aandelenmarkt. Veel van deze mensen hebben geen idee wat er werkelijk gebeurt die er zijn, en ze uiteindelijk het maken van fouten.

Veel "doe-het-zelvers" ook de neiging om de kans op financiële problemen te onderschatten. Ze hebben niet genoeg over de echte wereld van financiële beleggingen kennen. Ze zijn ook bezig met de snelle terugkeer van de investeringen. Ze vergeten dat dit aandeel of obligatie is slechts zo goed als de persoon die de prijs betalen.

Soms is het niet mogelijk om één van de huidige financiële situatie in het achterhoofd te houden, en ze nemen op de korte termijn doelstellingen van de financiële planning en de focus op hen, die leidt tot rampzalige gevolgen. Veel mensen vergeten over de lange termijn, en dit gebeurt heel vaak. Dit kan leiden dat beleggers te gek in het streven naar snelle winsten.

Bijvoorbeeld, denk aan al het geld dat in een voorraad in aandelen werd gegoten vanwege de korte termijn doelen van de financiële planning. Sommige van deze beleggers niet na te denken over de lange termijn, of ze niet beseffen dat als ze nog steeds dezelfde aandelen te kopen, is er geen manier zullen ze een hoop geld te verdienen. Als gevolg hiervan, ze verkopen hun aandelen, en nooit denken om ooit het maken van een winst weer.

Om deze reden is het noodzakelijk om aandacht te besteden aan de psychologie van de financiële planning, en te begrijpen waarom dingen zijn zoals ze zijn. Slechts een paar decennia geleden, werden financiële doelen op korte termijn beschouwd als irrelevant. Men zou kunnen investeren, immers, en te profiteren van verschillende soorten mogelijkheden.

Mensen over de hele wereld nu van mening dat het belangrijk is om een ​​budget voor hun financiële welzijn gereserveerd. Ze hebben zich gerealiseerd dat het zeer moeilijk is om comfortabel te leven terwijl het hebben van een zeer beperkt inkomen. Ze hebben geleerd dat het zeer moeilijk is om elke vorm van financiële vrijheid te verwerven als ze moeten zich beperken tot slechts een paar soorten investeringen.

Zij beseffen ook dat het hebben van een budget zal hen helpen hun eigen financiële toekomst, op basis van het soort geld dat ze verdienen. Daarom, wanneer het doen van investeringen, ze begrijpen nu dat, zonder zich zorgen te maken over de kosten en uitgaven, ze moeten niet iets kostbaars voor een zeer kleine rendement op te offeren. Zij moeten aandacht besteden aan de psychologie van de beurs.

Het antwoord is te kijken naar de situatie vanuit het oogpunt van de investeerder, en vind de meest efficiënte manier om hun geld uit te geven. Een paar mensen zetten altijd al hun inspanningen in het maken van veel geld, en ze focus van alles te verliezen.