Institutional Banking

Is het einde van institutioneel bankieren?

Institutional Banking, N.A., of IBS, is een particuliere holdingmaatschappij (NYSE: IBS) die zich toelegt op het aanbieden van commerciële en vastgoedfinanciering, investeringsbankieren, advies en bedrijfsfinanciering aan haar institutionele klanten. De missie van IBS is om klanten het hoogste niveau van financiële service en informatie te bieden om superieure prestaties en ROI te behalen.

Omdat institutioneel bankieren een hogere risicotolerantie biedt dan andere vormen van kredietverlening en kapitaalmarkten, vereist het een zeer gerichte, verfijnde en strategische benadering om een ​​hoogwaardige klantervaring te behouden. Institutionele bankdiensten bieden ook een scala aan mogelijkheden om klantenrelaties te versterken door op maat gemaakte oplossingen te bieden voor hun specifieke behoeften.

Beleggingsbeheerdiensten. De vermogensbeheergroep van IBS biedt een verscheidenheid aan op beleggingen gebaseerde diensten, waaronder investment banking, vermogensbeheer, verkoop van obligaties en aandelen, fonds- en zakelijke transacties en analyse van bedrijfsfinanciering.

Shatkist beheer. De Investment Banking and Treasury Services Group is verantwoordelijk voor het beheer van de activa van klanten, het verstrekken van beleggingsadvies en het beheren van de rekeningen van klanten.

Personeelszaken. De afdeling Human Resources is verantwoordelijk voor het bieden van werkgelegenheid, het beheren van programma's voor werving en personeelsrelaties en het ontwikkelen van opleidings- en ontwikkelingsprogramma's voor werknemers. Human resources levert ook diensten aan de afdelingen investeringen en vermogensbeheer.

Financiële planning en analyse. De afdeling Financiële Planning en Analyse is verantwoordelijk voor het verlenen van adviesdiensten, het analyseren van beleggingsportefeuilles, het adviseren van klanten over beleggingsrisico's en het helpen bij het naleven van federale en staatswetten.

Interne audit en controle. De afdeling Interne Audit en Controle is verantwoordelijk voor het beoordelen en evalueren van de financiële rapportageprocessen van het bedrijf en het controleren of ze voldoen aan de toepasselijke wet- en regelgeving en industriestandaarden. Het interne audit- en controleteam beheert en evalueert ook het interne controlesysteem van het bedrijf.