Overstroombeveiliging

Over Huidige Bescherming - Circuit Breakers

Overbelastingsbescherming is een veiligheidsmaatregel die de elektrische componenten van het risico van elektrische schokken en brand beschermt door de hoeveelheid stroom die in of uit de klemmen vloeit. Het is bedoeld om ernstig letsel aan u, uw werknemers en eigendommen te voorkomen.

De overbelastingsbescherming bestaat uit verschillende sets van apparatuur dat een toestel aansluiten op de apparatuur die levert de elektrische componenten. Elke set van apparatuur is ontworpen om een ​​bepaald stuk van de apparatuur te passen.

Om te beginnen, een over-elektrische beveiliging is ontworpen om de stroom die in de inrichting die het verbindt met stroomt te beperken. De eerste vorm van over-elektrische beveiliging is de zekering. Zekeringen beschermend materiaal dat afdichting op een circuit en zorgen voor een beperkte hoeveelheid stroom te stromen in de zekering van buitenaf.

Elkaar over-elektrische beveiliging is een breker paneel dat is ontworpen om de elektrische componenten beschermen in de zekeringkast. Breakers is een speciaal type apparaat dat schakelt de schakeling.

Het derde type overstroombeveiliging inrichting een stroomonderbreker. Stroomonderbrekers beschermen tegen het verlies van de macht van een ernstige of gevaarlijke elektrische evenement.

Wanneer bovengenoemde soorten bescherming wordt gebruikt, werken ze de elektrische componenten van een huishoudelijk apparaat te beschermen tegen schade die kan worden veroorzaakt door een overstroom. Dit is belangrijk om te onthouden wanneer u kopen, verkopen, of het installeren van huishoudelijke apparaten in uw huis.

Meer dan de huidige bescherming wordt ook gebruikt in industriële, commerciële en industriële reiniging instellingen, waar het risico van verbranding of oververhitting van elektrische onderdelen is een probleem. Elektrische onderdelen die worden gebruikt in industriële omgevingen bevatten nikkel, ijzer en andere zware metalen die kunnen oververhitten. De ten opzichte van huidige beveiligingssystemen die worden gebruikt in deze instellingen zijn geavanceerder dan die welke worden gebruikt in een thuissituatie.

Een stroomonderbreker is een component die deel uitmaakt van de overbelastingsbescherming dat ontworpen is om te detecteren wanneer de stroom begint de specificaties overschrijden. Dit wordt bereikt door een sensor die wordt geactiveerd wanneer de stroom een ​​vooraf bepaalde hoeveelheid overschrijdt.

De grootte van de stroomonderbreker die wordt gebruikt is afhankelijk van de actuele elektrische component en de afmeting van de schakeling. Er zijn twee verschillende soorten circuit breakers.

De grootte van de stroomonderbreker die wordt gebruikt is afhankelijk van de actuele elektrische component en de afmeting van de schakeling. Er zijn twee verschillende soorten circuit breakers.

Een type stroomonderbreker wordt gebruikt om de deuropener te beschermen tegen een noodsituatie onderbreking in de voeding. Het andere type stroomonderbreker wordt gebruikt om de auto te beschermen tegen defect contactslot.

Elektrische componenten die zich bevinden op plaatsen die gevoelig zijn voor beschadiging door hoge spanningen zal ook overstroombeveiliging nodig zijn. Elektrische componenten die nodig zijn om bepaalde normen voldoen, kunnen worden beschermd door meer dan de huidige apparaten bescherming.