Terugdraaiende Meter

Hoe Werkt een Back-Rotary Meter in zijn Werk?

Een Back Rotary Meter is een instrument voor het meten van de rotatie van een object. De meter is geplaatst langs een vast draaipunt, die meestal draait met de klok mee. Aangezien het apparaat kan meten rotatiesnelheden tot 360 graden, kan de verzamelde door de meetgegevens worden gebruikt om grafische representaties, waarbij de rotatiesnelheden worden weergegeven als lijnen te genereren.

Er zijn veel verschillende soorten meters die kunnen worden gebruikt om de snelheid van zonnepanelen of motoren te meten. Verschillende soorten van deze inrichtingen maken gebruik van verschillende werkwijzen om de metingen te verkrijgen. De meest voorkomende is het volgende:

Polariserende systemen worden gebruikt door veel huiseigenaren om ervoor te zorgen dat de zonnepanelen niet zonlicht blokkeren. Deze producten worden gebruikt in combinatie met fotovoltaïsche systemen, die worden gebruikt om elektriciteit uit zonne-energie.

Veel mensen gebruiken polariserende producten om ervoor te zorgen dat de direct zonlicht is niet in staat om door te dringen tot de zonnepanelen, die schade aan de apparatuur kunnen veroorzaken. Vanwege dit feit, is het belangrijk om een ​​oogje op de polarisatie van de zon te houden met het oog op eventuele schade aan de zonnepanelen te verminderen.

Dit systeem wordt vaak gebruikt in koelkasten en magnetrons. Deze eenheden zijn geplaatst nabij het einde van de kast waar het huis staan, zodat ze de warmte te verzamelen uit de voorkant van de kast, en daardoor voorkomen overmatige verwarming van de apparaten.

Het is een goed idee om de grootte van de ruimten in uw huis te meten voordat je iets koopt. Naast het meten van de ruimte, moet een huiseigenaar ook de stroom die gaat in en uit uw huis te meten.