Huwelijk en Rokers - als een Bruid draagt een Sigaret Terwijl Verzorgd?

Bruidsjurken en roken hebben een lange en interessante geschiedenis. Trouwkleding zijn niet altijd hetzelfde als ze nu zijn. In sommige culturen, bijvoorbeeld, Indiase bruiloft kleren waren allemaal wit en werd gedragen door alleen de bruid en bruidegom.

Smoking Kopen

De bruiloft van Indus beschaving in het huidige India was eigenlijk een "banket" tussen twee mensen dat ze zou roken tijdens het eten van de tong van een olifant. Het is deze die voor het eerst brengt de vraag of een vrouw zou echt willen roken tijdens het dragen van haar trouwjurk. De traditie van het roken op bruiloften heeft zich in verschillende landen sinds die tijd.

Roken op een bruiloft is het equivalent van het roken tijdens het rijden. De maatschappij waarin je leeft heeft alles te maken met de redenen waarom je rookt. Er zijn bepaalde dingen die in ons leven belangrijk voor ons zijn. We vinden het moeilijk om te stoppen met roken zodra we zijn verslaafd aan het.

De meeste mensen beginnen met roken als ze tieners en blijven zij hun hele leven. Het is een algemene misvatting dat volwassenen roken zou stoppen als ze maar konden. Maar dat is een oud fabeltje. We zijn allemaal verschillend in de manier waarop we reageren op roken.

We mogen niet het gevoel dat het stoppen met roken, maar in de meeste gevallen is het niet al te moeilijk te doen. Er zijn manieren waarop u uw blootstelling aan tweedehands rook en andere schadelijke chemische stoffen die vrijkomen wanneer je rookt kan minimaliseren. Je hoeft alleen maar de instructies die bij uw machine te volgen.

Roken wanneer je naar het strand is net als roken op een cruiseschip. Uw verloofde zal ademen in alle tabak dampen van uw sigaar of sigaret en je zal hen inademen. Als je aan boord, moet u een draagbare luchtreiniger opgezet om hulp te houden u droog en beschermd.

Een strand vakantie of een vakantie resort zijn veel meer casual dan een bruiloft. Dat betekent dat mensen roken en drinken vaker. Misschien wil je langs een mooi pepermuntje in het geval dat het paar u met besluit aan het licht te openen.

Trouwjurken zijn strakke en zeer klein. Je wilt niet te lopen door het gangpad in een losse en onthullende jurk en bloot uw huid aan iedereen. Roken tijdens het dragen van uw bruiloft jurk is gewoon niet iets dat je wilt doen.

Zelfs als je wilt roken tijdens de dag waarop u het dragen van uw trouwjurk, wil je niet te laten merken door. De handigste manier om het in te voeren is door middel van je armen. Voorkomen dat je vingers in je mond en niet te laten de rook filter onderaan de achterkant van je keel.

Als u het dragen van een twee-delige trouwjurk, is de kans groot dat uw verloofde draagt ​​wit. Dit is prima, zolang hij of zij bereid is om een ​​praatje met u te doen. Uw trouwjurk is belangrijker dan een man die je ontmoet in een bar! Laat hem of haar weten dat je er voor het romantische deel van de dag.

Roken wanneer u met uw verlovingsfeest is een ander ding dat is natuurlijk. U zult zitten met je vriend of echtgenoot, zijn vrienden en misschien zijn ouders. De hechting ogenblik is één van de hoogtepunten van de avond en de verleiding van sigaretten zal groot zijn.

Draag losse kleding. altijd pack een pepermuntje en een extra sigaret. Vergeet niet om van alcohol weg te houden en houd je ogen open. Vergeet niet de trouwring!