Microtopping

Hoe om Ijs te Maken en Vormen - Dessert

Micro-Topping, ook wel gewoon Topping, is de handeling van het gebruik van een warm mes op kleine stukjes van een cent om te worden gevuld met ijs af te breken. De feitelijke werkwijze voor het breken van het ijs stuk afhankelijk van hoe het is ontworpen, maar de meest gebruikelijke manier is om het stampen met het blad van het mes in een neerwaartse wijze. Dit wordt gebruikt om het ijs vrij te geven van het stuk en een kleine hoeveelheid ijs te laten druppelen in het glas na de pauze. Het schroot voor micro topping is ook typisch vervaardigd van een lichter materiaal dan een traditionele cake.

Paneren is een methode die wordt gebruikt bij het maken van gehaktbrood, die soms als een Amerikaanse versie van de Poolse gehaktbal wordt genoemd. Om dit soort schotel moet het paneren van het gehaktbrood eerst gedaan voordat het vlees in de oven geplaatst. Wanneer het vlees gaar is en in de oven, wordt het paneren worden ingesteld om smelten van het vlees.

Veel bakker kruimel topping recepten vereisen het gebruik van zure room of slagroom in het paneren. Het toevoegen van deze ingrediënten verhoogt het vochtgehalte van de helemaal gepaneerd en verbetert ook de textuur. Deze zijn meestal gebakken bij een hogere temperatuur dan conventionele, maar een korte uitbarsting van warmte kan nodig zijn om het kookproces voor de buttercream verhogen.

Het bakken van de topping kan overal van dertig minuten tot vijfenveertig minuten. Bijvoorbeeld, op mijn oven, ik bak de topping op de laagste stand twintig minuten, dan draai de pan om en afwerking bakken van de topping gedurende dertig minuten. Aan het einde van de baktijd, ik zet de pan in de koelkast en laat het zitten voor een paar uur tot gehard.

Om een ​​warme gepaneerde patty te bereiden, eerst de afzonderlijke broden uit de pan. Met een kaasschaaf in de toplaag van het paneren van gehaktbrood verwijderen in plaats van drukken aan de zijkanten met het lemmet van het mes. Gebruik een papieren handdoek om weg te wrijven overtollige paneren zodat de gehele pasteitje schoon en droog.

Wanneer het gehaktbrood voldoende is afgekoeld, verwijdert u de folie van de sokkel. Zet een grote lepel van gehaktbrood in een kom en verspreid het paneermeel over de top.