Detachering

Hoe om te Voorkomen dat het Krijgen van een Detachering

Sommige mensen denken dat het krijgen van een detachering betekent dat ze in staat om een ​​stap in hun carrière zal zijn. Dit is niet altijd het geval. Er zijn mensen die krijgen een detachering en dan vinden zichzelf te werken aan de onderkant van de paal. Dit artikel zal u vertellen wat u moet vermijden bij het krijgen van een detachering.

Ten eerste, moet je weten dat je een detachering niet kan krijgen van HR, tenzij u zijn er ten minste drie jaar gewerkt. In dit tijdsbestek, bent u al meer meegemaakt dan de gemiddelde werknemer, zodat de kans groot dat u meer gezag dan u werd gegeven te hebben.

Je moet er ook voor zorgen dat je alleen een detachering krijgen als het bedrijf is bereid om u te betalen. Als de HR-afdeling niet willen om u te betalen, kun je altijd op zoek naar een andere baan. U kunt ook zoeken naar werk elders.

Je moet ook contact op met uw Human Resources afdeling voordat u zich aanmeldt voor een detachering. In veel gevallen wordt Human Resources niet betrokken bij het inhuren van een nieuwe medewerker en zal alleen worden betrokken wanneer een werknemer het bedrijf verlaat. Als dit het geval is, moet je bewust zijn van je rechten als werknemer.

Wanneer u een detachering te krijgen, moet de tweede opzegtermijn ten minste 90 dagen. Deze opzegtermijn kan worden verlengd als de manager wil de detachering voort te zetten. Als je een detachering te krijgen en kan uw project niet af te maken, zal dit de eerste opzegtermijn waar je niet betaald.

Uw opzegtermijn moet ten minste één maand. Als u een betaling hebt gemist of niet uw project niet af te maken, zult u waarschijnlijk hebt je detachering beëindigd.